Sayfalar

9 Kasım 2015 Pazartesi

Ali Kemal'ime

Sezen Aksu nasıl güzel yazmış ' Hiç ummazdım oldu, hediye gibi geldin Hoş geldin...
Seni nasıl anlatayım evlat? Gayret ettin,direndin ve girdin hayatımıza. Ve işte bu yüzden halanın da dediği gibi kahramanımızsın..
Henüz birkaç dakikalık iken yeşil örtünün içinden görünen minicik yüzünle değil babanın seni tanımayanların bile merakı, tebessümü oldun..
Kızım, ilk gözağrım onun yerini asla alamazdın, onun sevgisini asla geçemezdin.. Öyle ya o annesinin gözünde akmaya hazır halde bekleyen gözyaşı, nazlı bebeği, kıymetlisiydi.. Ne oldu biliyor musun ? Utandım, böyle düşündüğüm için utandım. Meğer evlat ayırt edilmezmiş , aynı derecede sevilirmiş, aynı hissiyatı, aynı heyecanı  yaşatırmış. Yaş aldıkça tahammül azalır derler ya hani ağlamaların bile tebessümüm oldu. Sen de gaz sancısı cekersin, huysuzlanırsın, gece-gündüz uykuların yer değiştirir ama ben doyamam her haline...
Şimdi süt kokan gıdını çokca koklayıp, yumuk ellerini bolca öpüp, annenin yüreğini kabartan çipil gözlerine doya doya bakıp, sana aşkla sarılma zamanı...
Her hali güzel evlatcım, Rabbime sonsuz şükür sebebi oğlum,  güleç yüzlüm, miss kokulum, pamuğum ne iyi ettin de girdin hayatımıza..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder